menu

Pica, pasta, peshk apo mish. Gjithmonë dilemë për ju, ndërsa për ne kënaqësi t’ju shërbejmë dhe të zgjedhim
produktet më cilësore për ju.

Sallata

Sallata të ndryshme të përgatitura në larmi dhe shije mahnitëse.

ANTIPASTA DETI

Antipasta deti shumë të shjëshme të përgatitura me plotë kujdes dhe dashuri për ju!

ANTIPASTA

Antipasta juaj e preferuar e përgatitur me kujdesin dhe finesën më të madhe për ju dhe miqtë tuaj.

SUPA

Supat më të preferuara nga konsumatorët tanë besnik.

PJATA KRYESORE MISHËRA

Pjata kryesore si eksperiencë e veçantë e ndejës suaj, tek ne përgatitet me delikatesë dhe mjeshtëri të madhe.

PJATA KRYESORE DETI

Pjata kryesore si eksperiencë e veçantë e ndejës suaj, tek ne përgatitet me delikatesë dhe mjeshtëri të madhe.

PIZZA

Ushqimi më i preferuar nga shumica, të përgatitura për ju me shije të veçantë.

EMBËLSIRAT

Ëmbelsira të shijëshme të përgatitura me shumë dashuri në COTTO!

PJATE E PARE

Pjata e parë ju shoqëron me ushqime të përzgjedhura me delikatesë dhe shije të veçantë.

Burger & sandwich

Burger dhe sandwich të shijëshme të përgatitura me shumë dashuri në COTTO!

Pije freskuese & të ngrohta

Lëngje, kafe apo birrë. Zgjedhe vetë! Meny e llojllojshme me pije freskuese dhe të ngrohta. Për të kompletuar ushqimin tuaj dhe duke shijuar çdo moment.

menu mëngjesi

Mëngjes Anglez apo Amerikan? I gjeni tek ne! Të përgaditur me plot shije dhe dashuri, e nisim ditën çdo mëngjes.

pasta

Pasta të larmishme dhe plot shije. Eksploro meny të pasur dhe të shëndetshme me fruta dhe perime të ndryshme.